Het blad van bits — Schamper is het studentenblad van de Universiteit Gent.

342

We zullen hem missen...

22 november 1996 — door Melanie

Op zevenentwintig oktober laatstleden is Gust Stur gestorven. Voor velen was hij gewoon de ombudsman van de homes van de universiteit maar voor nog veel meer mensen was hij een echte vriend en altijd bereikbaar bij problemen.

Mierenzeik

22 november 1996 — door Emmanuel Maes

Nieuw: de 'Union Catalogue of Belgian Research Libraries'

22 november 1996 — door PG

Onlangs is de derde versie van deze catalogus verschenen, en deze zou voor de grote doorbraak van het produkt moeten zorgen. Niet alleen is hij gebruiksvriendelijk en te raadplegen in alle knooppunten aan de universiteit, binnenkort kan hij ook via het Internet bekeken worden. Bovendien kunnen studenten hem kopen aan wel zeer lage prijzen.

Sacco & Vanzetti

22 november 1996 — door Kenneth, 1e kan. Geschiedenis

Gedicht

22 november 1996 — door John Allemeersch

Slavische roddels

22 november 1996 — door Devi

Een van de drijfveren voor het menselijk handelen is de onuitputtelijke honger naar macht en aanzien. Denken we maar aan de groten der aarde in Amerika of al iets kleiner zoals Boris Jeltsin. Uiteraard pakt iedereen wat hij krijgen kan, zodat het fenomeen zich overal voordoet.

Betogingsverbod voor Leuvense studenten

22 november 1996 — door Wardal

A time to Kill

22 november 1996 — door Sandy

Digitaal Kot

22 november 1996 — door N.I.C.O.

Meer en meer diensten van de universiteit vinden hun weg naar internet, zo ook de studentendiensten Huisvesting, Studentenrestaurants en Jobdienst. Schamper zette zijn Emiel Goelenmasker op en maakte een vergelijkend onderzoek. U leest toch ook!

Heavy

22 november 1996 — door DDT

Schamper is de maks en elk onrechtmatig gebruik van dinges op deze site resulteert in benenbrekerij. Deze website draait op Drupal. Nice.