Het blad van bits — Schamper is het studentenblad van de Universiteit Gent.

343

De Proton-soap

13 december 1996 — door MDG

De RUG voert de protonkaart in, en men zal het geweten hebben! In Schamper 340 kon u reeds lezen hoe de Universiteit een flater sloeg door de verdeling van de kaart aan één bank – de Generale – uit te besteden. Intussen blijkt dat ook het protonsysteem zelf met defecten te kampen krijgt. En de vrees voor het protonopolie blijft rondwaren...

VGK reageert

13 december 1996 — door Wim Duthoy, persattaché VGK

Totaalspektakel door Geneeskunde

13 december 1996 — door KL

Op 18 december bieden tachtig geneeskundestudenten, professoren en UZ-personeelsleden een totaalspektakel aan met muziek, sketches en dans in de Groene zaal van Sint-Bavo ten voordele van ‘Kom op tegen kanker’.

PGS lost Vlaams anker

13 december 1996 — door Bri & An

Protonopolie

13 december 1996 — door Stijn De Vuyst

Oorsmeer

13 december 1996 — door KLy

Gentsche Boekskes

13 december 1996 — door BVC

Tot 16 februari loopt in het Museum Arnold Vander Haeghen (Veldstraat) de tentoonstelling over Gentse schrijvers, “Van Buysse tot Brusselmans – Gent literair”.

Tekenlabo protesteert tegen vierde gedwongen verhuizing.

13 december 1996 — door Wardal

RUG promoot cultuur maar vindt het heel wat moeilijker om permanent lokalen ter beschikking te stellen. Het tekenlabo moet voor de vierde maal in vier jaar tijd verhuizen. Dat dit niet naar de zin is van de cursisten en de leraar lieten zij merken met een aantal ludieke protestacties.

Alles Moet Weg

13 december 1996 — door Sandy

Marina Abramovic

13 december 1996 — door Wardal

Schamper is de maks en elk onrechtmatig gebruik van dinges op deze site resulteert in benenbrekerij. Deze website draait op Drupal. Nice.