Het blad van bits — Schamper is het studentenblad van de Universiteit Gent.

347

Student Aid

28 februari 1997 — door S.

Design als kunst

28 februari 1997 — door KV

Design en Identiteit. Aspecten van Europees design, is de titel van de nieuwste tentoonstelling in het Museum voor Sierkunst & Vormgeving. Designprodukten, vooral ontworpen in Duitsland en Italië vormen een Europees tegenwicht voor designgrootmachten als Japan, Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika en de USA.

Film-Plateau, de universitaire filmclub van de RUG

28 februari 1997 — door KL

Op 5 maart opent Film-Plateau de deuren met ‘Dood in Venetië’. De Universitaire filmclub gaat van start met een selectie van vice-rector Etienne Vermeersch. De zaal bevindt zich op de Paddenhoek 3 in de vroegere VTB-VAB-gebouwen. De bedoeling is de studenten aan democratische prijzen een geheugen van de film te zien te geven.

''Wie zich geroepen voelt HET SIENJAAL te geven ...''

28 februari 1997 — door EdK

Eind november 1994 lanceerde Maurits Coppieters (VU, gewezen voorzitter van de Vlaamse Raad) met Norbert De Batselier (SP, huidig voorzitter van het Vlaamse Parlement) en Freddy Willockx (SP) een voorstel voor een radicaal democratisch project. Bedoeling was een nieuwe progressieve partij op te richten. Behalve bij de SP was de scepsis bij de (top van de) aangesproken partijen en bewegingen (VU, Agalev, ACW, ...) groot. Een duidelijke basistekst ontbrak.

Shine

28 februari 1997 — door D.D.T.

Kandidaten reageren

28 februari 1997 — door Kandidaten

De vergeethoek van het Internet

28 februari 1997 — door MDG

Internet is een wereldwijde verzameling van computers, die allemaal onderling verbonden zijn door een netwerk. Via dit netwerk kunnen de computers met elkaar communiceren. Die communicatie gebeurt op verschillende wijzen: bestanden kopiëren van de ene computer naar de andere, bestanden bijplaatsen op andermans toestel, of rechtstreeks op een computer elders in de wereld werken of spelletjes spelen.

Onregelmatigheden vastgesteld bij verkiezingsprocedure

28 februari 1997 — door PG

Normaliter trokken alle studenten die eerder hun oproepingsbrief hadden afgehaald op 26 februari naar de stembus om het vrijgekomen mandaat in de Raad van Bestuur op te vullen. Maar de verkiezingen zijn uitgesteld wegens...onregelmatigheden.

Looking for Richard

28 februari 1997 — door S.

Javascript

28 februari 1997 — door Tobias De Pessemier

Schamper is de maks en elk onrechtmatig gebruik van dinges op deze site resulteert in benenbrekerij. Deze website draait op Drupal. Nice.