Het blad van bits — Schamper is het studentenblad van de Universiteit Gent.

349

Film

18 april 1997 — door Melanie, DDT, S.

De wereld volgens Van Ongevalle

18 april 1997 — door BRI&AN / KL

Na een interview met zwaargewicht Vermeersch in het voorgaande nummer dacht u misschien dat het vet van de soep was in deze rubriek. Doch niets is minder waar want Schamper zocht en vond iemand die ‘‘pas begint daar waar Vermeersch eindigt’‘ zoals ze het zelf uitdrukt.

Voetstappen in de nacht

18 april 1997 — door Melanie

Geslaagde bewerking detectiveverhaal Simenon

Win een ceedee

18 april 1997 — door Frank Goetmaeckers

Noorwegen

18 april 1997 — door SP

De meeste Europeanen weten bitter weinig af van Noorwegen. Meestal roept het enkele beelden op zoals mysterieuze fjorden, mytische wouden vol trollen en heksen, norse vikingen die met de GSM in de hand de barre koude trotseren, De Schreeuw van Edward Munch in Oslo en de kleurrijke kleding van de Lappen in het uiterste noorden. Als Erasmusstudent mocht ik dit alles live meemaken en ontdekte zo dat de Noren echt wel een apart volkje zijn. En dat niet alleen omdat ze geen lid zijn van de EU...

Nieuw website van de bibliotheek wordt pareltje

18 april 1997 — door DDT

De RUG pakt uit met een primeur op haar toekomstige website. Uw Schamperredacteur mocht de nieuwe site al eens uitproberen. Ze wordt niet alleen een bron van informatie maar ook een heuse werkplaats.

Jazzlab Gele Zaal barst uit z'n voegen!

18 april 1997 — door Wednesday

Jongsocialisten

18 april 1997 — door Bart Denys

DSA goes internet!

18 april 1997 — door MDG

Sinds deze maand heeft de Dienst StudentenActiviteiten (DSA) een eigen server. Deze server doet enerzijds dienst als webserver voor de homepagina’s van alle studentenverenigingen en anderzijds als intranet-server voor de DSA en de studentenverenigingen. De server kreeg de toepasselijke naam ‘student’ mee.

Dies Natalis

18 april 1997 — door Wednesday

21 maart 1997: Dies Natalisviering en uitreiking van eredoctoraten. Voor de meesten onder u was dit een vrije dag, voor deze Schamperredacteur was het werken geblazen en moest er opgelet worden, met ogen en oren open.

Schamper is de maks en elk onrechtmatig gebruik van dinges op deze site resulteert in benenbrekerij. Deze website draait op Drupal. Nice.