Het blad van bits — Schamper is het studentenblad van de Universiteit Gent.

349

Film

18 april 1997 — door Melanie, DDT, S.

A car! A car! My kingdom for a car!

18 april 1997 — door Pascal Goethals

Prijs Uzelf gelukkig: U heeft een Schamper in handen! Dat lijkt evident, maar niet iedereen heeft altijd zoveel geluk als U, lezer. Zeker niet als het gaat om Schamper nr. 348, het vorige nummer.

De verkiezingsshow '97 kent geen spetterend slot

18 april 1997 — door DDT

Eindelijk hebben we weer vier studentenvertegenwoordigers in de Raad van Bestuur. Op 26 maart viel het doek over de komedie die ook wel eens ‘verkiezingen’ genoemd werd. De gelukkige die voor 2 jaar in de RvB mag zetelen heet Bart Gruyvaert.

De wereld volgens Van Ongevalle

18 april 1997 — door BRI&AN / KL

Na een interview met zwaargewicht Vermeersch in het voorgaande nummer dacht u misschien dat het vet van de soep was in deze rubriek. Doch niets is minder waar want Schamper zocht en vond iemand die ‘‘pas begint daar waar Vermeersch eindigt’‘ zoals ze het zelf uitdrukt.

Voetstappen in de nacht

18 april 1997 — door Melanie

Geslaagde bewerking detectiveverhaal Simenon

Win een ceedee

18 april 1997 — door Frank Goetmaeckers

Noorwegen

18 april 1997 — door SP

De meeste Europeanen weten bitter weinig af van Noorwegen. Meestal roept het enkele beelden op zoals mysterieuze fjorden, mytische wouden vol trollen en heksen, norse vikingen die met de GSM in de hand de barre koude trotseren, De Schreeuw van Edward Munch in Oslo en de kleurrijke kleding van de Lappen in het uiterste noorden. Als Erasmusstudent mocht ik dit alles live meemaken en ontdekte zo dat de Noren echt wel een apart volkje zijn. En dat niet alleen omdat ze geen lid zijn van de EU...

Nieuw website van de bibliotheek wordt pareltje

18 april 1997 — door DDT

De RUG pakt uit met een primeur op haar toekomstige website. Uw Schamperredacteur mocht de nieuwe site al eens uitproberen. Ze wordt niet alleen een bron van informatie maar ook een heuse werkplaats.

Jazzlab Gele Zaal barst uit z'n voegen!

18 april 1997 — door Wednesday

Jongsocialisten

18 april 1997 — door Bart Denys

Schamper is de maks en elk onrechtmatig gebruik van dinges op deze site resulteert in benenbrekerij. Deze website draait op Drupal. Nice.