Het blad van bits — Schamper is het studentenblad van de Universiteit Gent.

351

(G)een Zorn op Vooruit Geluid ?

3 november 1997 — door Tom De Baerdemaeker

Het begint zo stilaan op een jaarlijkse gewoonte te lijken, John Zorn op Vooruit Geluid. Misschien hebben de organisatoren om die reden niet de man zelf naar Gent gehaald, maar wel een gezelschap dat zijn muziek vertolkt, het Masada String Trio.

Lof der boosaardigheid

3 november 1997 — door The crew

Waarom is de nationale vrouwendag steeds op elf november, toevallig (of juist niet) ook de dag der oudstrijders? Wij zijn alvast voorbereid, want de redactie van Kort is uitgebreid met een vrouw. Het kan deze rubriek, die uitblinkt in fundamentele boosaardigheid en destructie, alleen maar ten goede komen. Al zullen grappen als “Waarom heeft een vrouw één hersencel? Om een orgasme te faken.” voortaan onder het Bobbit-syndroom vallen: het mes erin.

Oriëntalia

3 november 1997 — door Cathérine Bettesone & Caroline Nijs

Paris-Bruxelles-Brussel-Parijs

3 november 1997 — door K7

Het boek en de dood

3 november 1997 — door Wouter

De blaren vallen, ieder van ons valt ten prooi aan een allesverslindende metafysische droefheid. De doden zijn wat minder dood, de levenden wat minder levend, en de Vlamingen die kunnen lezen, slapen onrustig, want het circus van de Boekenbeurs is weer geland in ‘Aantwaarpen’.

Het RUG-doolhof

3 november 1997 — door DDT

Katelijne Damen

3 november 1997 — door Karlien

Column

3 november 1997 — door Tom Laloo

10 jaar Verkeerd Geparkeerd

3 november 1997 — door SP

Kamerjazz, met zeg maar flinke ballen

3 november 1997 — door Mo'Kill

Schamper is de maks en elk onrechtmatig gebruik van dinges op deze site resulteert in benenbrekerij. Deze website draait op Drupal. Nice.