Het blad van bits — Schamper is het studentenblad van de Universiteit Gent.

352

Ik doop u in de naam van de Vader, en de Zoon..

17 november 1997 — door Lies DN

Lezersgrief

17 november 1997 — door het praesidium van Oriëntalia

Toneelvoorstellingen

17 november 1997 — door KV, Karlien

Koeien in de Veldstraat

17 november 1997 — door Bri&An/Els

Mag het ietsje meer zijn?

17 november 1997 — door Wouter & Els

DigiReligie

17 november 1997 — door MDG/WOUTER

Wij bouwen aan de toekomst

17 november 1997 — door FW

De leegstaande gebouwen aan de Coupure rechts, de schande van de Korte Meer en de vlinderstruiken in de tuin van het rectoraat zijn maar enkele van de welbeproefde camouflagetechnieken van een universiteit die zelf beweert er financiëel goed voor te staan. De stad Gent is echter niet tevreden met deze toestand en ook binnen de universiteit wordt nu aan verandering gedacht.

Paul Fredericq

17 november 1997 — door k7

Wonen boven winkels

17 november 1997 — door Yves Deckmyn

Kunst & Wetenschap

17 november 1997 — door David De Wolf

Op zekere dag vroeg men aan Einstein of hij geloofde dat werkelijk alles wetenschappelijk beschreven kon worden. De natuurkundige antwoordde dat hij daar vast van overtuigd was, maar dat dit totaal zinloos was. Het zou zijn alsof men de symfonieën van Beethoven zou beschrijven als een opeenvolging van klanken met een verschillende toonhoogte en intensiteit.Zowaar nog een verstandig man, die Albert Einstein, daar is deze uitspraak getuige van. Naast wetenschapper was hij ook een fervent vioolspeler, en een groot bewonderaar van componisten als Beethoven. Iemand voor wie kunst en wetenschap perfect naast elkaar konden bestaan, zonder een ervan op een hoger niveau te plaatsen.

Schamper is de maks en elk onrechtmatig gebruik van dinges op deze site resulteert in benenbrekerij. Deze website draait op Drupal. Nice.