Het blad van bits — Schamper is het studentenblad van de Universiteit Gent.

429

Letterquoteringen via Minerva

21 februari 2005 — door Wouter Ryckbosch

Een half decennium na de rest van de internationale academische wereld heeft onze alma mater het wondere universum van het internet ontdekt. Om dat alles nog een stapje verder te drijven, worden ook de resultaten van de examens – althans voor het eerste semester – dit jaar via Minerva bekend gemaakt.

Dinero

21 februari 2005 — door Rien Emmery

Vers bloed op de Dienst Studentenactiviteiten

21 februari 2005 — door Rudy Gevaert

Ine Casteleyn is sinds januari de nieuwe secretaresse van de Dienst Studentenactiviteiten (DSA). Samen met oude getrouwe André Van De Velde zal ze de erkende studentenverenigingen ondersteunen in hun administratieve nachtmerries.

Rector stooft ferme peren

21 februari 2005 — door Tim F. Van der Mensbrugghe

Rector André De Leenheer heeft logistiek beheerder Dirk Mangeleer stevig bij zijn pietje. De Leenheer en Mangeleer zijn al vele jaren niet zulke goede vrienden maar nu zouden we zelfs het woord ‘vijanden’ in de mond durven nemen. Een episch verhaal over macht, eer, erotiek, verraad, afgunst en galactische duels.

Sabine Hagedoren op Sterre

21 februari 2005 — door Rien Emmery

Aardwormen en cyclische existentie

21 februari 2005 — door Leslie Vanhecke

In het SMAK lopen nog tot 17 april drie tentoonstellingen van Europese en, euh, actuele kunstenaars. Een kort overzicht.

Der Untergang

21 februari 2005 — door Sara Bossaert

Kantienberg gehalveerd

21 februari 2005 — door

Schamper is de maks en elk onrechtmatig gebruik van dinges op deze site resulteert in benenbrekerij. Deze website draait op Drupal. Nice.