Het blad van bits — Schamper is het studentenblad van de Universiteit Gent.

429

Rector stooft ferme peren

21 februari 2005 — door Tim F. Van der Mensbrugghe

Rector André De Leenheer heeft logistiek beheerder Dirk Mangeleer stevig bij zijn pietje. De Leenheer en Mangeleer zijn al vele jaren niet zulke goede vrienden maar nu zouden we zelfs het woord ‘vijanden’ in de mond durven nemen. Een episch verhaal over macht, eer, erotiek, verraad, afgunst en galactische duels.

Aardwormen en cyclische existentie

21 februari 2005 — door Leslie Vanhecke

In het SMAK lopen nog tot 17 april drie tentoonstellingen van Europese en, euh, actuele kunstenaars. Een kort overzicht.

Sabine Hagedoren op Sterre

21 februari 2005 — door Rien Emmery

Der Untergang

21 februari 2005 — door Sara Bossaert

Kantienberg gehalveerd

21 februari 2005 — door

"Het moet niet allemaal serieus of academisch zijn"

21 februari 2005 — door Rien Emmery & Wim Van Lancker

Een goed gesprek met de medewerkers van de Maakbare Mens. Zij mogen Johan zeggen tegen professor Braeckman, wij hielden het bij “meneer”. Over embryo´s klonen, pillen slikken en sperma doneren.

Filmplateau het alternatief

21 februari 2005 — door Bregt Saenen

Cinéfielen, het blijft toch vreemd volk. Het zwarte gat op een feestje wil al wel eens bestaan uit een enkel individu waar onophoudelijk zinnen als ‘Maar wat met de homo-erotische ondertoon van Duitse films?´ of ‘Spielberg heeft de nalatenschap van Kubrick besmeurd!´ uitspuwt. Maar evengoed bent u wel eens geïnteresseerd in de door hun zo verafgode films, en u en ik weten best dat de plaatselijke multiplex u daarin niet tegemoet gaat komen.

Einhard op UGent

21 februari 2005 — door Rien Emmery

De kort die zich kort liet knippen.

21 februari 2005 — door Axel De Backer & Andreas Faes

Het nieuwe jaar is nog niet goed en wel begonnen, en toch werden we al overstelpt met verscheidene hartverwarmende gebeurtenissen. De massale steun voor de Tsunamiërs, de vet coole democratische verkiezingen in Irak en het laatste zwempartijtje van Ward Beysen.

Schamper is de maks en elk onrechtmatig gebruik van dinges op deze site resulteert in benenbrekerij. Deze website draait op Drupal. Nice.