Het blad van bits — Schamper is het studentenblad van de Universiteit Gent.

429

The Grudge

21 februari 2005 — door Axel De Backer

Superhelm zegt godverzjieke!

21 februari 2005 — door Tim F. Van der Mensbrugghe

Vijf. Vijf lange jaren geleden is het dat Superhelm ten tonele verscheen. Superhelm, de legendarische universitaire superheld met een omgekeerde bloempot op zijn kop, is eindelijk terug. Toen de jaren negentig ten einde liepen, kwam hij nog met enige heldendaden terecht in dit studentenblad. Maar daarna? Niets meer! Noppes! Nul de botten en rien de knots!

Gentse laureaten scriptieprijzen

21 februari 2005 — door Rien Emmery

The Aviator

21 februari 2005 — door Bruno Claeys

Muzikale holebikomedie in Backstage

21 februari 2005 — door Wendy Schelfaut

Cruising. Een korte en krachtige titel, meer moet dat niet zijn, beseften ze bij de Gentse holebi-toneelgroep Ongehoordt, na ‘Tantes op de rand van een zenuwinzinking´ vorig jaar. We horen het u al denken: een holebitoneelgroep? Een muzikale komedie? Ziekmakende combinatie? Helemaal niet, als je regisseur gelooft.

Facelift Aula

21 februari 2005 — door Rien Emmery

AUGent, iemand een visie?

21 februari 2005 — door Stijn Baert

Het gaat van kwaad naar erger met de Associatie Universiteit Gent. Dat is jammer, want de Associatie zou een meerwaarde kunnen betekenen voor de Universiteit Gent en haar bevriende hogescholen.

Letterquoteringen via Minerva

21 februari 2005 — door Wouter Ryckbosch

Een half decennium na de rest van de internationale academische wereld heeft onze alma mater het wondere universum van het internet ontdekt. Om dat alles nog een stapje verder te drijven, worden ook de resultaten van de examens – althans voor het eerste semester – dit jaar via Minerva bekend gemaakt.

Dinero

21 februari 2005 — door Rien Emmery

Vers bloed op de Dienst Studentenactiviteiten

21 februari 2005 — door Rudy Gevaert

Ine Casteleyn is sinds januari de nieuwe secretaresse van de Dienst Studentenactiviteiten (DSA). Samen met oude getrouwe André Van De Velde zal ze de erkende studentenverenigingen ondersteunen in hun administratieve nachtmerries.

Schamper is de maks en elk onrechtmatig gebruik van dinges op deze site resulteert in benenbrekerij. Deze website draait op Drupal. Nice.