Het blad van bits — Schamper is het studentenblad van de Universiteit Gent.

Artikels door Sara Delva

"Seks op een plaatje, maar dan in het Nederlands"

9 mei 2016 — door Sara Delva & Aaricia Lambrigts

Catchy indiepop en dromerige liedjesteksten in onze eigenste moerstaal: Bazart veroverde met bescheiden hits als ‘Tunnels’ en ‘Goud’ al menig radiozender en binnenkort ook de grote Belgische festivalpodia. Wij spraken frontman Mathieu Terryn over dit onverhoopt succes en wisten hem enkele details over een debuutplaat te ontfutselen.

Is proper altijd schoon?

11 april 2016 — door Elena De Bacquer, Veera Voordeckers & Sara Delva

Dagelijks onderhouden de werknemers van de buitenfirma’s de UGent: ‘s ochtends worden de gebouwen geopend, overdag schoongemaakt en ‘s avonds veilig afgesloten. Deze mensen houden de UGent proper, veilig en leefbaar. Maar hoe leefbaar is hun job?

Cultuuragenda

11 april 2016 — door Sara Delva

Cultuuragenda

29 februari 2016 — door Sara Delva

Boomtown - dag 2

21 juli 2016 — door Wouter De Rycke & Sara Delva

Dag twee van Boomtown: met 30° Celsius was het veel te heet om ons tussen de dansende, zwetende massa op de Kouter te wurmen, dus bezochten wij twee intiemere optredens in de Handelsbeurs. Warhaus stelde er zijn debuutalbum We Fucked A Flame Into Being voor, maar op de fysieke plaat moeten we nog tot in september wachten. De Antwerpenaars van Flying Horseman brachten dan weer hun hitsige grootstadblues.

Schamper is de maks en elk onrechtmatig gebruik van dinges op deze site resulteert in benenbrekerij. Deze website draait op Drupal. Nice.